Author Topic: 1.22.1 Feedback  (Read 1940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Thot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
1.22.1 Feedback
« on: August 28, 2012, 02:21:22 PM »
There is a small, uninteresting bug in the new version.

I have a rogue. I choose the target mode until the cursor shows the Dog whistle.
I change my mind, go into the inventory and grab a wand.
When it's done, my cursor still shows the Dog whistle, and even if I press the look/target button more times, it won't change.

The same works with the wand --> whistle combination. (Maybe with 2 wands too.)

Sewerdweller

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 121
  • is always looking for Great Rogue Like Games.
    • View Profile
Re: 1.22.1 Feedback
« Reply #1 on: August 28, 2012, 02:30:52 PM »
experienced a small glitch - i was playing a level when the update installed itself and I lost a level of play -dweller  "blinked" and i was at the top of the stairs again as if i never went down. my guess would be that game did not auto save before upgrading.

Dweller admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 927
    • View Profile
Re: 1.22.1 Feedback
« Reply #2 on: August 28, 2012, 09:39:44 PM »
There is a small, uninteresting bug in the new version.

I have a rogue. I choose the target mode until the cursor shows the Dog whistle.
I change my mind, go into the inventory and grab a wand.
When it's done, my cursor still shows the Dog whistle, and even if I press the look/target button more times, it won't change.

The same works with the wand --> whistle combination. (Maybe with 2 wands too.)
Thanks, I'll look into this.

Dweller admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 927
    • View Profile
Re: 1.22.1 Feedback
« Reply #3 on: August 28, 2012, 09:40:34 PM »
experienced a small glitch - i was playing a level when the update installed itself and I lost a level of play -dweller  "blinked" and i was at the top of the stairs again as if i never went down. my guess would be that game did not auto save before upgrading.
Oh, really?! Hmm, not sure how to solve this one. It's probably pretty rare, but I'll try to look up the right way to handle the situation.